Wat is onze Werkwijze?

Productfotografie is maatwerk...

1.Intake

We maken eerst kennis uw bedrijf en de producten waar het om gaat. Vul ons offerte formulier op onze website. Wanneer we zoveel mogelijk informatie ontvangen kunnen we sneller aan de slag.

2.Prijsopgave

Na het ontvangen van de offerte aanvraag en we alles in kaart hebben gebracht maken we een passende offerte. We gaan aan de slag als de prijsopgave is goedgekeurd.

3.Aanleveren Producten

Producten aanleveren. Belangrijk is dat deze nieuw en ongebruikt zijn zonder schade en vlekken. Versturen in beschermde verpakking zodat we de producten ook netjes kunnen retourneren.

4.Fotograferen

Wij aan de slag om alle beelden te fotograferen/ filmen. We archiveren alle bestanden en maken een opmaak met een des gewenste extensie.

5. Nabewerking

Na de shoot gaan we alle files selecteren - nabewerken - vrijstaand maken. Vervolgens gaan we deze exporteren en uploaden. We maken een account aan waar je de bestanden terug kunt vinden.

6. Downloaden

Na het productie proces zijn de bestanden te downloaden en zijn er 3 revisies mogelijk. We bespreken de foto's na en als deze akkoord zijn sturen we de producten gratis retour.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies!

Bekijk ook onze FAQ pagina voor meer informatie.