TOEGEPASTE FOTOGRAFIE & BEELDCREATIE

DTP - GRAFISCHE VORMGEVING

Hoe kan fotografie worden toegepast als communicatie middel? Dit kan voor zowel print als online. Productfoto.net heeft door zijn ervaring en kennis de mogelijkheid de content meteen toe te passen waar nodig. Wij hebben de kennis in huis om voor u  DTP werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor wordt het beeld meteen verwerkt in beeldcommunicatie middel van uw product dit kan zijn een Handleiding – Quick Guide – Brochures. Rechts een  voorbeeld van een handleiding welke in Indesign is opgemaakt. Dit ontwerp is gemaakt voor een UAV Camera welke is ontworpen door een Nederlands tech bedrijf. 

WEBSHOP

Producten in uw webshop optimaal presenteren. Door middel van 360 fotografie en productshots vanuit diverse hoeken. Interactieve 360 waarbij u de klant de mogelijkheid geeft zelf het product te bekijken. Geef de klant een extra mogelijkheid om details te bekijken. 

 

Wij bieden verschillende mogelijkheden om webshop fotografie te integreren in uw webshop of website. informeer naar de mogelijkheden. Of bekijk onze andere mogelijkheden in het menu onder service. 

Alles draait om effectieve en creatieve content voor uw website!
Voor meer informatie omtrent fotografie of voor advies over onze services neem contact met ons op via het contactformulier.