STUDIO

We creëren, maar doen ook onderzoek naar beeldcreatie

Over onze studio

Aanvankelijk maakt Productfoto.net onderdeel uit van Studio 4K. Een creatief bolwerk uit Den Haag. Intussen werken we regelmatig met creatieve freelancers en hebben we een breed netwerk opgebouwd. 

Omdat studio voornamelijk is ingericht voor productfotografie. Is deze ook geschikt voor het maken van videoclips en portretfoto’s. Anderzijds is de studio ook te huur voor een productie. Wij helpen graag mee met de uitvoering van uw productie. Informeer naar de voorwaarden en tarieven.

Studio

Wat zijn de voordelen van onze fotostudio?

Onze studio kent vele voordelen als het gaat om fotografie en video. Ten eerste is de studio ingericht met diverse lampen. Zowel flitslicht als cotinu. Daarmee hebben we een breed scala aan mogelijkheden voor het ontwerpen van een lichtplan. Zowel voor fotoproducties als videoproducties. 

Ten tweede maken we gebruik van professionele randapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een 360 rotatie tafel en C-stands. Ook werken met diverse camera’s zoals Canon, Fuji en Hasselblad. Opdat we zowel high-end als kleine producties aan kunnen. Zo staat kwaliteit bij ons voorop. 

Ten derde hebben we alle formaten achtergronden in verschillende kleuren.  Bijvoorbeeld 1,5 x 3 meter en groot 4,5 x 3 meter. De studio heeft een totale afmeting van 5 x 7m. Bekijk ook eens onze plattegrond.

Visie Productfoto.net

Productfoto.net is een flexibel bedrijf met verschillende expertises onder één dak. Zowel op gebied van vormgeving, beeldbewerking als SEO. Op elk vlak staan ervaren specialisten voor u klaar. Een team dat iedere communicatie en reclame-uitdaging aan kan. Wij kijken verder dan de foto alleen.

Bovendien denken wij met onze opdrachtgevers mee. Doordat we bij het maken van een beeld rekening houden met doel en functie. Dit resulteert in dat we snel kunnen schakelen, zien we de mogelijkheden en komen we met verrassende oplossingen.

Wat maakt Productfoto.net uniek?

Samengevat wat productfoto.net uniek? Dit Alles heeft te maken met een combinatie van factoren. Zo zijn wij een volledige uitgeruste fotostudio met de modernste apparatuur. Daarmee kunnen hoogwaardig beeldmateriaal realiseren. Aangezien we flexibel zijn, alle content op maat maken en veel creativiteit in huis hebben. Hieruit volgt dat we niet alleen creëren, maar ook onderzoeken. Dus dat maakt dat wij experts zijn in ons vakgebied. 

Voor specifieke vragen omtrent onze studio neem dan contact op via studio@productfoto.net