SOCIAL MEDIA

Jouw bedrijf wil opvallen met online content, toch? Maar hoe pak je dat aan?

Hoe verhoog je met unieke content jouw vindbaarheid. Hoe verhoog je de conversie en houd je kwalitatieve leads, views en followers over? 

Wat is social media marketing?

Voordat we dieper ingaan op social media. Wat is het eigenlijk? Vrij vertaalt is het publieksmedia of vriendschapsnetwerk. Op deze kanalen vinden we veel connecties met connecties. Die connecties willen we content laten zien. Content die een specifieke doelgroep aanspreekt binnen die connecties. 

De content zijn onmisbare tools bij het voeren van een marketingcampagne. Waar zorgt deze content voor? Het doel van deze content is creëren van aandacht. Desalniettemin is gebruik van social media een dagelijkse bezigheid. En is bovendien een “datadriven” digitale strategie.

De kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram zijn nog steeds leidende kanalen. Social media ondersteunt op constructieve wijze je foto’s en video’s in je strategie. Omdat Productfoto.net kennis in huis heeft over het voeren van online media campagnes. Zien wij de mogelijkheden vanuit verschillende perspectieven. Hoewel er meer bij komt kijken dan een plaatje alleen.

Dat wil zeggen dat in je marketingstrategie je eerdere campagnes de data gemeten hebt. Zodat je nu je targets, doelgroep, tijdlijn en functie kan stellen. Je moet daarbij dus onderzoek doen naar eerdere data om een nieuw doel te kunnen bereiken. 

Wat is Datadriven?

Data gedreven marketing is aan de hand van een profielschets van de bezoekers een campagne te voeren. Bedrijven hebben al data van hun bezoekers, door verkopen op de website of aanmeldingen voor nieuwsbrieven.

Want de informatie kan gebruikt worden om bezoekers naar een bedrijf toe te trekken. Hoe duidelijker en specifieker je bent in een campagne, hoe meer kans van slagen je hebt als online marketeer. Daarmee kun je ook alle content meten en erachter komen welke content werkt. 

Advertenties & Content

Kortom social media is behoorlijk specifiek waarbij de content dus samenhangt met de data. Productfoto adviseert en ondersteund in het creëren van de social content vanuit vogelperspectief. 

Zorg dat je met enige regelmaat op social media actief bent en let vooral op de frequentie. Zorg dat die niet te laag is en dat deze aansluit bij je merk, branche, doelgroep en platform.

Kies daarbij voor een frequentie die voor jou en je bedrijf haalbaar is. Consistentie is namelijk ook cruciaal. Hiermee blijf je zichtbaar als bedrijf, maar voorkom spam. 

Social Media

Alles draait om effectieve en creatieve content voor uw website!
Voor meer informatie omtrent fotografie of voor advies over onze services neem contact met ons op via het contactformulier.