Wat is 360 productfotografie?

Door gebruik van 360 productfotografie creëer je aandacht voor product. Wij geven een EXTRA DIMENSIe aan EEN product door een 360 rotatie.

360 productfotografie is steeds  belangrijker geworden in een online winkel. Een 360 foto is feitelijk een reeks van foto aan elkaar gemonteerd. Hierdoor kan het onderwerp om z’n eigen as roteren. Het draaien geeft een extra dimensie aan uw product presentatie. Deze vorm van fotografie zorgt voor meer pagina en product views. Klanten hebben de mogelijkheid het product beter te bekijken. Roterende productfoto’s trekken de aandacht. Het laat vorm en details zien van een product. Dit resulteert weer dat klanten eerder overgaan tot een aankoop. 

Rechts een voorbeeld van een automatische 360 gif

360 Content

360 Interactief

Een interactieve 360 biedt meer mogelijkheden. De 360 geeft de klant de mogelijkheid zelf te bepalen wat te bekijken. Het is een doeltreffend beeld. Dus simpelweg krijgt een klant antwoord op de vraag is dit product voor mij geschikt. De interactieve 360 heeft ook zoomfunctie zodat je de details te beter ziet van een product.

Links een voorbeeld van een interactieve 360 presentatie. 

360 Content

360 content zijn een perfecte manier om uw klanten te overtuigen. De klant krijgt meer zekerheid en inzichten in het maken van de keuze. Een schoen is een perfect voorbeeld om als product met een 360 te presenteren. Zo kun je de pasvorm, naden en functionaliteit van de schoen perfect in beeld brengen. Het is meer dan een plaatje alleen.

Toepassingen 360 graden

Extensie

Automatische rotatie

Interactief

Zoom-in functie

Implementeren 

Via plugin 

gif

ja

nee

nee

1 bestand

nee

mp4, mov

ja

deels interactief

nee

via sharing options of montage

nee

embed code

Nee

volledig interactief

ja

custom embed code carrier

nee

36> frames

onbekend

soms

mogelijk

mogelijk

ja

Neem contact met ons op voor advies

Vraag hieronder een offerte aan