Productfoto Network Deal

Productfotografie + Extra's voor 150,- p/m

Productfoto.net geeft 20 Promotie Deal’s weg aan nieuwe klanten. Deze aanbieding is voor ondernemers met een startende webshop. Je betaalt 150,- (excl. btw) p/m termijn voor een periode van een jaar. Foto’s met standaard witte achtergrond. (Optioneel vrijstaand transparant.)

Voorbeeld: 

 1. Packshots van 10 producten waarbij je 5 foto’s per product ontvangt. Voorkant, achterkant, 2x detail en verpakking; of
 2. 50 standaard productfoto’s enkel frontaal foto van 50 producten

Als webshop ben je verzekerd van een maximale afname van 50 foto’s zijn inclusief nabewerking. Of je nu 1 foto of 50 foto’s nodig hebt je betaalt het vaste bedrag per maand.

Extra Services

Wat zijn de extra services die we aanbieden. Deze zijn alleen geldig bij afname van de promotie deal: 

 • Gratis advies omtrent productfotografie
 • 15% Korting op onze andere services 
 • Gratis nabewerking (Let op: vrijstaand tegen extra kosten)
 • We denken mee met promotie campagnes

   

   

Productfoto Network Deal

Productfoto.net
275
150,- Maandelijks
 • <50 Profuctfoto's
 • 15% Korting op overige services
 • Gratis Nabewerking
 • Gratis advies
Populair

Productfoto.net biedt deze scherpe aanbieding aan omdat we graag als bedrijf willen groeien. Dit willen we samen doen met enthousiaste ondernemers zoals u. We zien deze actie als opstap om onze naam kenbaar te maken en het verbreden van ons netwerk. We zien het als het aanleggen van een basis om een samenwerkingsverband op te bouwen met u als bedrijf. 

 

Het is een win-win situatie waarbij u zich kunt profileren in de huidige e-commerce markt door middel van betaalbare professionele productfotografie met weinig kosten van dien. Wij verbreden ons netwerk en naam en doelen op een langere samenwerking na het promotie deal. We vragen wel naamsvermelding bij het online gebruik of verwijzing of social. 

 

Inschrijven voor deze actie kan tot eind 2021!

Geen probleem als je wil starten in 2022 met de promotie deal. Lees meer over de voorwaarden en de aanmelding .