High-End Fotografie

De grotere reclamecampagnes of marketingstrategie met storytelling. Bij deze top notch producties gaat het om de visie, verhaal en beeld.

Concept

Wanneer we het hebben over High-End producties dan bedoelen we . Er komt echter meer productioneel werk bij kijken. Het resultaat is dat je top notch fotowerk en beeldmateriaal creëert. Het levert de mooiste foto’s op. Bovendien staat het verhaal hierin ook centraal. Voordat we een dergelijke productie starten proberen we een beeld te schetsen in een oriënterend gesprek. 

Hoe ziet zo’n proces er verder eigenlijk uit? Ten eerste doen we onderzoek naar een thema en het onderwerp wat aansluit. We bedenken een passend concept die de doelgroep aanspreekt. Ten tweede kijken we naar hoe we het product in beeld brengen – we letten daarbij op vorm, materiaal, techniek, eigenschappen van het product.  Ten slotte gaan we kijken of dit financieel haalbaar is en kijken we naar de tijd die daarvoor nodig is. Kortom met het concept als basis werken we een storyline uit. Hieruit volgt of de beelden zorgen voor een gerichte campagne. 

Lichtontwerp en Locatie

Evenals een plan van aanpak is het ontwerpen van een passende lichtsetting ook belangrijk. Daar staat tegenover dat het zoeken van een locatie en de keuze voor een model ook belangrijk. Het licht zorgt ervoor dat het onderwerp in de scènes perfect in beeld komen

Als de locatie en optimaal licht maken het verhaal compleet. Dat wil zeggen dat niet altijd een studio setting die juiste uitkomst zal bieden maar ook een locatie kan vaak erg waardevol zijn en de beste uitkomst bieden. Dat komt door dat je bijvoorbeeld meer sfeer en perspectief krijgt in je beeld. 

Overtuig uw klanten

Een belangrijke vragen is waarom is het product dat u verkoopt zo waardevol? Welke kenmerken heeft het en onderscheidt het product zich van de concurrent?  Als een klant overal dezelfde soort foto’s ziet met vergelijkbare prijzen dan haken mensen vaak sneller af. Daarom is goede productfotografie met een verhaal meer waard. Uit alles blijkt dat je met High-End fotografie meer aandacht en focus legt op een product. Je kunt inspelen op het gevoel van de klant en deze overtuigen. 

Alles draait om effectieve en creatieve content voor uw website!
Voor meer informatie omtrent 360 fotografie of voor advies over deze toepassingen neem contact met ons op via het contactformulier.

Copyright 2020 © Productfoto.net - Studio 4K | Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Tauber 104 | 2491 DA | Den Haag | info@productfoto.net